ONTDEK ONS DIVERSE AANBOD INTERN TRANSPORTMIDDELEN
EN MERKEN 
IN ZWOLLE EN OMGEVING


Bekijk ons uitgebreide aanbod intern transportmiddelen, waaronder vorkheftrucks, palletwagens en meer. Kooijker Van Dieren biedt hoogwaardige oplossingen voor intern transport in Zwolle en omgeving. Kooijker van Dieren is trots op het aanbieden van een uitgebreide selectie vorkheftrucks en merken voor mensen in Zwolle en omliggende gebieden. Wij begrijpen de essentie van hoogwaardige intern transportmiddelen voor bedrijven in de regio Overijssel, en daarom stellen wij onze diverse vorkheftrucks en merken ter beschikking, waaronder merken zoals Terberg, Hiab, Kooiaap en Kinglifter.

Neem Contact met Ons Op:

Als een van onze vorkheftrucks en merken uw interesse heeft gewekt, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig via telefoon, e-mail of zelfs via WhatsApp. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie om de juiste keuze te maken.

In de regio Overijssel, waaronder plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel, is Kooijker van Dieren uw betrouwbare partner voor vorkheftrucks en intern transportmaterieel, inclusief de merken Terberg, Hiab, Kooiaap en Kinglifter. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijke service en advies."Cesab P216

Prijs op aanvraag, bel, mail of whatsapp ons en vermeld de productnaam. 

Bouwjaar 2016
Uren:
Hefvermogen: 1600 kg
Vorklengte: 1515 mm
Batterij:
Serienummer: 6253604
Voorraadnummer: 1812
Met ingebouwde 230 Volt lader