BETROUWBARE SERVICE EN REPARATIE VOOR INTERN TRANSSPORT

Professioneel Onderhoud, Reparaties en Veiligheidskeuringen in Overijssel

Vertrouw op onze deskundige service en reparatie voor uw intern transportmiddelen. Kooijker Van Dieren staat klaar om uw intern transport in Zwolle en omgeving te ondersteunen. 

Bij Kooijker van Dieren begrijpen we dat efficiënt intern transportmaterieel essentieel is voor vrijwel elk bedrijf. Daarom bieden wij uitgebreide service en reparaties voor bijna alle merken en types machines, zowel op locatie als in onze modern ingerichte werkplaats. Wij hechten veel waarde aan regelmatig onderhoud en jaarlijkse veiligheidskeuringen om ervoor te zorgen dat uw materieel te allen tijde betrouwbaar en veilig blijft.

Onze Service en Onderhoudsprocedure:

Onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuring worden door ons zelf gepland in nauw overleg met de klant. Jaarlijks, of vaker indien overeengekomen, maken we een afspraak om onderhoud, reparatie en/of een keuring uit te voeren. In de meeste gevallen wordt ook periodiek onderhoud uitgevoerd, waardoor uw materieel in goede staat verkeert.

Snelle Storingsoplossingen:

Toch kan het voorkomen dat er plotseling een storing optreedt. Wij begrijpen dat elke seconde telt in uw bedrijfsvoering, en daarom streven we ernaar deze storingen zo snel mogelijk te verhelpen. Als het niet mogelijk is om de storing direct op te lossen, bieden wij een vervangende machine die tijdelijk kan worden gebruikt. Op deze manier kunt u uw werkzaamheden voortzetten zonder veel hinder te ondervinden, terwijl wij de reparatie van het defecte materieel uitvoeren.

Werkplaats en On-site Reparaties:

Wij repareren veelal op locatie, maar voor grotere revisies beschikken wij over een moderne werkplaats waarin deze uitgevoerd worden. Onze ervaren technici zorgen voor grondige inspecties, hoogwaardige reparaties en een betrouwbare service.

In de regio Overijssel, waaronder plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel, staan wij klaar om uw intern transportmaterieel te controleren op eventuele gebreken. Uw veiligheid en bedrijfszekerheid zijn onze topprioriteiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel onderhoud en betrouwbare veiligheidskeuringen."

PROFESSIONEEL ONDERHOUD EN VERVANGING VAN DE TRACTIEBETTERIJEN IN OVERIJSSEL

Bij Kooijker van Dieren begrijpen we dat correct onderhoud van de tractiebatterij essentieel is om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Wij bieden uitgebreide onderhoudsbeurten voor uw tractiebatterij, waarbij we het periodieke onderhoud uitvoeren en met speciale apparatuur de capaciteit nauwkeurig meten. Deze meting kan van pas komen bij klachten over de restcapaciteit van de batterij.

Onze Hoogfrequentlader en Capaciteitsmeting:

Bij onze onderhoudsprocedure maken we gebruik van een hoogfrequentlader van Fronius, die ervoor zorgt dat de batterij volledig wordt geladen vóór de test. Nadat de batterij is geladen, wordt de restcapaciteit gemeten met behulp van een Zivan batterijontlader. Deze test duurt 4 tot 5 uur en levert een percentage op als resultaat. Met deze gegevens kunt u een weloverwogen beslissing maken over eventuele vervanging van de batterij.

Brede Selectie van Tractiebatterijen:

Bij Kooijker van Dieren bieden wij diverse types tractiebatterijen aan. Indien gewenst, kunnen wij deze leveren met een centraal vulsysteem, aansluitkabels, een lader en/of een batterijcontainer.

In de regio Overijssel, inclusief plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel, staan wij klaar om uw tractiebatterijen professioneel te onderhouden, te meten en te vervangen indien nodig. Wij streven naar uitmuntendheid in service en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken.

Professionele Customisatie en Toebehoren voor Heftrucks en Materieel in Overijssel

Bij ons is het mogelijk om uw heftruck, aanbouwdeel of materieel van uw eigen bedrijfskleuren te voorzien. U kunt uw wensen direct bij de aankoop bespreken maar wij kunnen ook uw bestaande machines van andere lak voorzien. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.Wij verzorgen ook de opbouw van toebehoren zoals:
– side-shift
– kantelaar
– extra hydraulische functies
– luchtgeveerde stoel
– trekhaak
– dak
– halve cabine
– gesloten cabine (eventueel inclusief verwarming)