VEILIGHEIDSKEURING VOOR TRACTOREN, MACHINES EN ARBEIDSMIDDELEN | CERTIFICERING EN INSPECTIE

Zorg voor de veiligheid van uw tractoren, machines en arbeidsmiddelen met onze uitgebreide VEILIGHEIDSKEURING. Kooijker Van Dieren in Zwolle biedt certificering en inspecties om aan de eisen te voldoen. Vertrouw op onze expertise voor een veilige werkomgeving. Bij Kooijker van Dieren begrijpen we het belang van bedrijfszekerheid en veiligheid als het gaat om tractoren, machines en arbeidsmiddelen. Niet alleen vergroot het keuren van deze apparatuur de bedrijfszekerheid, maar het is ook verplicht om ervoor te zorgen dat uw arbeidsmiddelen veilig zijn en jaarlijks worden geïnspecteerd. Wij beschikken over meerdere keurmeesters die bevoegd zijn om keuringen uit te voeren volgens de VA-keur normen.

Wat Houdt de VA-keuring In:

Bij de VA-keuring kijken we niet alleen naar de veiligheid vanuit het oogpunt van arbeidsomstandigheden, maar beoordelen we ook de technische staat van een tractor of machine. Een gestandaardiseerde keuringslijst wordt online ingevuld, het rapport kan per e-mail worden verzonden en, indien gewenst, ontvangt u een herinnering voor toekomstige keuringen.

Onze keurmeesters zijn ervaren en kunnen keuringen uitvoeren voor een breed scala aan apparatuur, waaronder:

  • Tractoren/zelfrijders
  • (Getrokken) werktuigen
  • Gereedschappen/stellingen/ladders
  • Versnipperaars
  • Gazonmaaiers/tuin- en parkmachines
  • En nog veel meer

Keuring van Arbeidsmiddelen in Overijssel:

Naast het keuren van tractoren en machines, voeren we ook keuringen uit voor allerlei arbeidsmiddelen. Dit omvat zowel elektrische apparaten, zoals haakse slijpers of boormachines, die vallen onder NEN3140, als niet-elektrische arbeidsmiddelen zoals slagmoeraanzetters, assteunen of garagekrikken.

Bij Kooijker van Dieren zetten we ons in voor de veiligheid en bedrijfszekerheid van uw apparatuur en arbeidsmiddelen in de regio Overijssel, inclusief plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele keuringen en inspecties om ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan de wettelijke normen voldoet en veilig blijft werken."