TOTAALLEVERANCIER VOOR INTERN TRANSPORT EN LANDBOUWMECHANISATIE

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met efficiënt intern transport. Ontdek onze hoogwaardige vorkheftrucks, palletwagens en meer. Kooijker Van Dieren, uw partner in Zwolle. Bij Kooijker van Dieren begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven in de regio Overijssel, waaronder Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst en Meppel. Als een vertrouwde naam in intern transport, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen.

Verhuur en Verkoop:

Of u nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte intern transportapparatuur, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze verkoopopties omvatten een breed scala aan vorkheftrucks, magazijntrucks en toebehoren. Wij bedienen Zwolle en omstreken met betrouwbare verkoopmogelijkheden.

Onderdelen en Accessoires:

Bij Kooijker van Dieren bieden we een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires, waaronder vorken/lepels, banden, accu's/heftruckaccu's/batterijen en acculaders/batterijladers. Hierdoor kunt u snel de benodigde vervangingen en upgrades uitvoeren.

Verhuur & Lease

Met onze handige verhuur en lease mogelijkheden bent u razendsnel in het bezit van het door u gekozen artikel. Met de haal- en brengservice zorgen we ervoor dat uw apparatuur snel en efficiënt wordt vervoerd, waar en wanneer u maar wilt. Zo bespaart u kostbare tijd en middelen.

Onderhoud, Reparatie en Keuring:

Ons deskundige team staat klaar om uw intern transportapparatuur te onderhouden, repareren en keuren, zelfs op locatie. We houden uw apparatuur in topconditie, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Kies Kooijker van Dieren als uw vertrouwde partner voor intern transport in Overijssel en de genoemde steden en plaatsen. Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service maakt ons de eerste keuze voor bedrijven in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij al uw intern transportbehoeften."

WIJ VERTEGENWOORDIGEN DE VOLGENDE MERKEN


Doosan vorkheftrucks en magazijnvoertuigen

Doosan is een merk wat wereldwijd bekend is. Doosan onderscheid zich door eenvoudige en kwalitatief goede vorkhefrucks met bewezen componenten te produceren. Daarbij wordt erop gelet dat het onderhoud tot een minimum beperkt kan worden. Alle Doosan vorkheftrucks werken bijvoorbeeld met oliebadremmen die in de gebruiksduur van de vorkheftruck amper slijtage zullen vertonen. Van eenvoudige hydrauliek bediening tot elektronische flippers, een Doosan kan geheel naar uw wensen uitgevoerd worden.

Max Holland vorkheftrucks

De Max Holland vorkheftruck wordt gebouwd in een door Amerikanen gebouwde en gefinancierde fabriek en wordt onder Amerikaanse begeleiding in China geassembleerd uit de allerbeste onderdelen waardoor een kwalitatief hoogwaardig product ontstaat. Leverbaar zijn heftrucks met verbrandingsmotoren op diesel en LPG en elektrische heftrucks met AC techniek met hefvermogens van 1,0 tot 3,5 ton in drie- en vierwielige uitvoering. De driewielige uitvoering is voorzien van twee aandrijfmotoren, waardoor de heftruck om zijn as kan draaien.

Montini vorkheftrucks

De elektrische Montini vorkheftrucks zijn leverbaar met een hefvermogen tot 12 ton. De drie- en vierwielige uitvoering hebben beide standaard AC techniek voor een hoge productie en ongekende prestaties. Als optie biedt Montini een “comfort” uitvoering met hydraulisch/pneumatisch geveerde achteras voor uitstekend rijcomfort.

Linde vorkheftrucks

De Linde vorkheftrucks zijn uitgerust met de alom geroemde Linde bediening. De elektrische vorkheftruck serie biedt een keuze uit hefcapaciteiten van 0,8 tot 8,5 ton. Alle elektrische modellen beschikken over een zeer precies regelbare AC rijaandrijving. Linde wordt gekenmerkt door de compacte bouw en hoge kwaliteit.

Indien u vragen heeft over één van de merken, neem gerust contact met ons op!