HOOGWAARDIGE AANBOUWDELEN EN TOEBEHOREN VOOR INTERN TRANSPORT 

Ontdek onze hoogwaardige aanbouwdelen en toebehoren om uw intern transportapparatuur te verbeteren. Kooijker Van Dieren biedt een uitgebreid assortiment in Zwolle en omgeving. Bij Kooijker van Dieren, uw betrouwbare partner voor intern transport in Zwolle en Overijssel, bieden we een uitgebreid assortiment aan aanbouwdelen en toebehoren om uw heftrucks aan te passen aan specifieke behoeften en toepassingen. Onze expertise en uitstekende service strekken zich uit tot regio's zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst en Meppel.

 

Aanbouwdelen voor Heftrucks:
Onze selectie van aanbouwdelen omvat onder andere vorken/lepels van verschillende lengtes en sterktes, zodat u de ladingen kunt hanteren die het beste bij uw bedrijfsactiviteiten passen. Of u nu werkt met zware pallets, speciale containers of andere materialen, wij hebben de juiste aanbouwdelen voor uw heftruck.

 

Toebehoren voor Heftrucks:
Naast aanbouwdelen bieden we diverse toebehoren die de efficiëntie en veelzijdigheid van uw heftrucks vergroten. Denk aan hoogwaardige banden voor verschillende ondergronden, accu's/heftruckaccu’s/batterijen van topkwaliteit en accu laders/batterij laders om ervoor te zorgen dat uw heftruck altijd operationeel is.