SERVICE EN REPARATIE VOOR LANDBOUWMACHINES | ONDERHOUD EN HERSTEL ZWOLLE

Vertrouw op Kooijker Van Dieren in Zwolle voor hoogwaardige service en reparatie van uw landbouwmachines. Wij bieden professioneel onderhoud en snelle herstellingen om uw landbouwactiviteiten soepel te laten verlopen.  Wij kunnen alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan uw Fendt tractor. Zowel op locatie, alsook in onze nieuwe werkplaats. Wij beschikken over alle benodigde documentatie en de benodigde gereedschappen om de reparatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.

ONDERHOUD

De wintermaanden worden meestal gebruikt voor het onderhoud van de tractoren die minder dan 500 draaiuren op jaarbasis maken. Door het seizoenswerk waar deze tractoren doorgaans voor gebruikt worden, is de winter de meest gunstige tijd voor een onderhoudsbeurt. Tractoren die meer dan 500 draaiuren op jaarbasis maken, worden doorgaans onderhouden wanneer dit nodig is, zowel bij ons in de werkplaats alsook op locatie. Bij groter onderhoud worden tevens sensoren en transmissie gekalibreerd en wordt de tractor van nieuwe software voorzien. Door het onderhoud van uw Fendt tractor door ons uit te laten voeren, weet u dat hij optimaal zal functioneren. Elke onderhoudsbeurt wordt bij ons vastgelegd, zodat u precies weet wanneer en wat er bij de vorige onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Bij Kooijker van Dieren begrijpen we dat uw landbouwmachines cruciaal zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom staan wij klaar om hoogwaardig onderhoud en betrouwbare reparaties te bieden voor uw landbouwmachines. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit maken ons de eerste keuze voor boeren en agrariërs in de regio Overijssel, inclusief plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel.

REPARATIES

Voor het uitvoeren van reparaties beschikken wij over vele speciale gereedschappen, zoals handgereedschap, uitrusting voor elektronische metingen en laptops voor diagnose. Wij kunnen ook advies geven over gebruikersspecifieke reparaties. Ook voor (gecompliceerde) elektronische of hydraulische storingen aan uw werktuig bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw werktuig via Isobus met een Fendt tractor verbindt, kunnen wij een complete diagnose stellen van tractor én werktuig. Wij kunnen ook aanpassingen uitvoeren aan uw tractor en aan het werktuig. De monteurs volgen met regelmaat cursussen en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen.

WIJ KUNNEN VOOR U ONDER ANDERE DE VOLGENDE WERKZAAMHEDEN AANBIEDEN

  • Vullen van accumulatoren ten behoeve van de voorasvering en schokdemping van de fronthef

  • Vullen, controleren en eventueel spoelen van aircosystemen

  • Volledig automatische vermogensmeting. 

  • Controleren en repareren van moderne verstuivers
  • Alle voorkomende reparaties en controles van Vario transmissies, nieuwere motoren en diagnose van Bosch Rexroth en Sauer Danfos hydrauliekventielen

  • Complete diagnose en het oplossen van storingen in Fendt tractoren

  • Klantspecifiek advies geven over juist onderhoud van zowel tractoren en materieel

WAAROM KIEZEN KLANTEN ONS VOOR ONDERHOUD EN REPARATIES: 

Deskundig Team:
Ons team van ervaren technici is goed bekend met verschillende merken en modellen landbouwmachines. Ze beschikken over de nodige vaardigheden en kennis om snel en efficiënt onderhoud en reparaties uit te voeren.

Snelle Service:
We begrijpen hoe belangrijk tijd is in de landbouwsector. Daarom streven we ernaar om uw machines snel weer operationeel te maken, zodat uw bedrijfsactiviteiten niet worden onderbroken.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid:
Bij Kooijker van Dieren gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen en materialen voor onze reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw landbouwmachines op de lange termijn goed blijven presteren.

Preventief Onderhoud:
Voorkomen is beter dan genezen. We bieden ook preventief onderhoud om problemen vroegtijdig te identificeren en te voorkomen, waardoor uw machines in topconditie blijven.

Lokale Dienstverlening:
Wij bedienen de regio Overijssel en zijn snel ter plaatse voor dringende reparaties in steden en plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel.

Of u nu een klein landbouwbedrijf runt of een grootschalige agrarische onderneming hebt, Kooijker van Dieren staat voor u klaar om uw landbouwmachines te onderhouden en te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwaardig, betrouwbaar en snel onderhoud en reparaties voor uw kostbare landbouwmachines. Uw succes is onze prioriteit."