VA-Keur Veiligheidskeuring voor Intern Transport

Ontdek het belang van VA-keur veiligheidskeuring voor uw intern transportmiddelen. Kooijker Van Dieren biedt deskundige VA-keuringen in Zwolle en omgeving. Bij Kooijker van Dieren nemen we veiligheid zeer serieus. Onze keurmeesters voeren grondige technische inspecties uit op machines en transportmiddelen aan de hand van een uitgebreide inspectielijst. Als de keurmeester van oordeel is dat het transportmiddel inderdaad aan de gestelde eisen voldoet, brengt hij een genummerde sticker aan. Belangrijk om te vermelden is dat elk kwaliteitszorgsysteem een verklaring moet bevatten van de directie van het bedrijf dat de keuring uitvoert, waarin staat dat de keurmeesters volledig onafhankelijk zijn in hun oordeel. Hierdoor kunnen we een objectieve veiligheidskeuring garanderen.

De Voordelen van de VA Veiligheidskeuring in Overijssel:

Onze VA veiligheidskeuring is zo opgezet dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt. Dit biedt twee belangrijke voordelen:

  1. Het transportmiddel staat niet langer stil dan noodzakelijk, wat de efficiëntie van uw bedrijf ten goede komt.

  2. De aangebrachte sticker geeft de garantie dat geen enkel veiligheidsaspect of onderdeel over het hoofd is gezien, waardoor de veiligheid van uw werknemers gewaarborgd blijft.

Bij ons bedrijf beschikken we over meerdere keurmeesters die deze veiligheidskeuringen in Overijssel kunnen uitvoeren. Wij staan klaar om u te helpen met professionele keuringen en inspecties om ervoor te zorgen dat uw apparatuur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Meer Informatie? Neem Gerust Contact met Ons Op

Wilt u meer weten over onze veiligheidskeuringen of heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op, dit is inclusief plaatsen zoals Zwolle, Heino, Deventer, Wijhe, Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Heerde, Epe, Ommen, Hardenberg, Hattem, Staphorst, en Meppel. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie."